13° Kapalı

Bizim Memleket Gazetesi ilk sayısını çıkardı

Ilgın Gündemi - Eylül 22, 2014 5:46 pm A A

 Hayra Motor, Şerre Firen Olması Dileklerimizle 

Bizim Memleket bu hafta çıkardığı ilk sayısıyla artık haftalık basılı gazete olarak da hizmet vermeye başladı. Evra Reklam bünyesinde yerini alan “Bizim Memleket Gazetesi” haftalık olarak bundan böyle her hafta okurları ile buluşacak.

Gazetenin kurucusu Gökhan Topkafa yaptığı açıklamada; “gazeteyi kurma amacımız eksikliğini hissettiğimiz bir yayın organının yerini doldurmak için gazete çıkartıyoruz. Amacımız Ilgın’ın haberlerini Ilgın merkez başta olmak üzere tüm Mahallelere okutmaktır. Ilgın’ımızı daha iyi tanıta bilmek, reklamını yapmak  ve sorunlarını beraberce çözüme kavuşturmak için gazetemizi kurup ilk sayısını çıkarttık. İnşallah gazetemiz bir çok alanda ilçe halkımıza ve hakka hizmet edecek ” dedi.

Haftalık Bağımsız Siyasi Gazete olan Bizim Memleket Gazetesi, ilk sayısında ortak manşetimiz haber olarak,  ”  Teklif Ediyoruz ” manşetiyle  ilçemizde uyuşturucu maddelerle mücadele için tüm kamu kurumlarının ayrıca sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı Mücahadele Komisyonu kurulması önerisini  okurları ile paylaştı.

Bizim Memleket Gazetesinin kurucusunun ilçemizde faaliyet gösteren Evra Reklam işletmecesi Gökhan Topkafa olduğu ve bugün ilk sayısı yayınlanan Bizim Memleket gazetesinin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Gazetenin sorumlu yazı işleri müdürü ise Dr. Vefa Tanır Devlet Hastanesi personellerinden Abdullah Ilgaz oldu.

Bu haber 1288 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:46 pm A A
BENZER HABERLER