13° Kapalı

Başkan Vehbi ÖZLEN’ den Gaziler Günü Mesajı

Ilgın Gündemi - Eylül 18, 2016 7:18 pm A A

Ilgın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN, Gaziler Günü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Geçmişi yaşayıp, geleceğe yön vermemizi sağlayan ve tarih bilincimizi canlı tutan kahraman Gazilerin bu mutlu gününü kutladığını ifade eden ÖZLEN, “19 Eylül’ün yurdumuzun her yerinde ‘Gaziler Günü’ olarak anılması, kahraman şehitlerimize, cesaret timsali gazilerimize ve ailelerine minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödeme günüdür. Milletimizin her ferdi, bugünlere gelmemizdeki en büyük etkenin geçmişte elde edilen tecrübelerden kaynaklandığının bilincindedir. Bu bilinç gazi ve şehitlerimizin hatırasını her zaman canlı tutmakta, onları minnet ve şükranla yâd etmektedir. Onların yazdığı tarih sonraki nesillerimize aktarılmakta, böylece geleceğimize yön verme de bize ışık tutmaktadır” dedi.

Milletin yaşadığı en yakın kahramanlık tarihinin 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşadığımız hain girişim olduğunu vurgulayan ÖZLEN, “Türk Milleti kendisine yakışan ve tüm dünyaya örnek olan başarıyı burada da elde etmiştir. Vatanımız, bayrağımız uğruna gazilik ve şehitlik şerefine ulaşanlar bugün de yarın da minnet ve şükran duygularıyla anılacaktır” ifadelerini kullandı.

ÖZLEN, mesajını şöyle sürdürdü:

“Herkes Bilmelidir ki; Her ne şekilde olursa olsun, vatanımızın bütünlüğünü hedef alan güçler, kahraman güvenlik güçlerimiz ve vatansever Türk insanının mücadele azmi ve kararlılığı karşısında er ya da geç yok olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle, Vatan topraklarının ve Yüce Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğünün sonsuza değin korunması, Milletimizin de huzur ve güven ortamı içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla, gazilik rütbesini alan gazilerimizle, yine bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimizin dul ve yetimlerini bu anlamlı günde saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” IHHvehbi

Bu haber 1204 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:18 pm A A
BENZER HABERLER