19° Kapalı

Başkan Özlen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Ilgın Gündemi - Ağustos 29, 2020 7:54 pm A A

Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.Vehbi ÖZLEN Kutlama mesajında şunları kaydetti:

Türk milleti Başkomutanı Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde bağımsızlığa olan inancını 30 Ağustos‘ta kararlı biçimde ortaya koymuştur. Yurdunu işgale gelen düşmanı büyük bir zaferle bozguna uğratmıştır. 30 Ağustos zaferi Türk milletinin Anadolu topraklarında var olma mücadelesinde dönüm noktasıdır. Türk milletinin diriliş destanıdır, bu destan hepimizin.

Bağımsızlık Türk milletinin ruhunda var. İmkansızlıkları imkana çeviren de işte içimizdeki bağımsızlık ruhudur.Askeri ve idari dehasıyla bu ruhu harekete geçiren önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazandığımız Büyük Zafer bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin doğmasını sağlamıştır. Üreten ekonomi,çalışan gençlik,güçlü demokrasi,hukukun üstünlüğü Türkiye Cumhuriyeti’ni güçlendirecek sonsuza kadar bu topraklarda kalmamızı sağlayacak temel unsurlardır. Güçlü Türkiye’nin olmazsa olmazlarıdır.

Başta önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu toprakları yeniden vatan yapan zaferin kahramanlarını rahmet,minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Taarruzun 98. yılını coşkuyla kutluyorum.

Bu haber 1130 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:54 pm A A
BENZER HABERLER