25° Kapalı

Başkan Karahan, Muhtarlar ve Stk’larla bir araya geldi

Ilgın Gündemi - Mart 31, 2018 9:29 am A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, çalışmaları kapsamında mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla bir araya geldi.

Belediyeye ait Sahib Ata Termal Otel toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmaya Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Bayram, mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı. Belirli dönemlerde vatandaşlarla bir araya gelen başkan Karahan,  Muhtarlar ve Stk’larla gerçekleştirdiği istişare toplantısında Ilgın Belediyesi’nin çalışmaları ile yeni projeleri hakkında bilgiler verdi.

Verimli ve güzel bir buluşmanın gerçekleştirildiğine dikkat çeken Karahan, ” İlçemizin ve mahallelerimizin eksiklerini ve sorunlarını konuştuk. Muhtarlarımızın istek ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızı ise, Belediyemizin yapmış ve yapacak olduğu yatırımlar mevzusunda bilgilendirdik. Belediye Başkanı olarak, belirli dönemlerde İlçemizdeki esnafımızla, kahvehanelerdeki vatandaşlarımızla, her Cuma günü halkımızla, halk meclislerinde, okullardaki öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldiğimiz gibi yine belirli dönemlerde de değerli muhtarlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bir araya gelmemiz birlik ve beraberlik açısından çok önemli, sonuç itibariyle ilçemiz için bir güç ve bir enerji oluşturuyoruz. Bu toplantılarla hem geçmiş yılların bir değerlendirmesini yapıyoruz, hem de köylerimizde ve mahallelerimizdeki beklentiler ışığında hep birlikte kendimize yol haritası oluşturuyoruz. Bizleri kırmayıp meclisimize iştirak eden Muhtarlarımıza ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İstişare toplantısına Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğenler,  İlçe Başkanı Ali Erten ve İlçe Yönetimi ile Belediye Meclis Üyelerimiz de katıldı.

Bu haber 1714 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:29 am A A
BENZER HABERLER