Açık

Başkan Karahan, Belediyespor oyuncuları ve taraftarları ile bir araya geldi

Ilgın Gündemi - Ocak 7, 2019 4:22 pm A A

Bu yıl amatör lige güçlü bir kadro ve sağlam bir inançla başlayan Ilgın Belediyespor oynadığı bütün maçlarda büyük başarı gösterdi ve ligin ilk yarısını namağlup olarak tamamladı.

Ilgın Belediyespor futbol takımının bu başarısını kutlamak amacıyla Ilgın Narkozlar Taraftar Grubu moral gecesi düzenledi.

Gecede Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Konyaspor’un güçlü taraftar grubu olan Nalçacılılar Grubu tribün lideri İbrahim Apalı, grup üyeleri ile Ilgın Belediyespor oyuncuları ve teknik ekip bir araya geldi.

“Asıl Başarı Taraftarındır”

Futboldaki bu başarının asıl kahramanlarının takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlar olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Karahan, “İnşallah bu başarı, birlik ve beraberlik devam eder. Çünkü gelecek sizlerin gençler. Sizler ne kadar başarılı olur, sağlıklı, mutlu, huzurlu olursanız gelecekte o kadar güzel olur” dedi.


Başkan Karahan, Nalçacılılar Grubu’nun Ilgın Belediyespor’a verdikleri destek için de teşekkür etti. Karahan açıklamasında şunları kaydetti: “Sizlerin desteği gençlerimizin başarısı demektir. Bu konuda gerçek başarı sizlerindir. Bu desteğiniz, bu birlikteliğiniz, hep devam eder inşallah. Bizlerde belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız. Her türlü isteğinizi ve ihtiyacınızı kulüp yöneticilerimizle ve başkanımızla sık sık bir araya gelerek değerlendiriyoruz. Hepinize birkez daha teşekkür ediyorum.”

Bu haber 1714 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:22 pm A A
BENZER HABERLER