13° Kapalı

Ali Erten, AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığına Aday mı? Özel Haber!!!

Ilgın Gündemi - Ekim 22, 2014 3:26 pm A A

Ilgın AK Parti’de delege seçimi tamamlandı.

   AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, 5’inci olağan kongre süreciyle ilgili delege seçimlerinin 11 Ekim 2014 cumartesi günü saat 10:00 – 12:00 arası Belediye Kültür Sarayında yapıldığını söyledi.

   Kültür Sarayında delege seçimi yapıldıktan sonra Ilgın Hak Haber’e özel açıklamada bulunan AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, Ilgın İlçe Başkanlığı seçimi için olağan kongre tarihini açıkladı.

  AK Parti Ilgın İlçe 5. Olağan Kongresinin 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılacağını belirten Erten, kendi adaylığı konusunda ise yaptığı istişareler sonunda aday olduğunu ve ilk olarak hak haber aracılığı ile kamuoyu ile paylaştığını kaydetti.

   Başkan Erten; Ilgın Hak Haber muhabirine yaptığı özel açıklamada, “AK Parti siyasi hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize taahhüt ettiği ve bugün yeni Türkiye olarak tanımladığımız demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma süreçlerinin tamamını siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikayesinin bir destanı olarak gerçekleştirmektedir” şeklinde konuştu.

   AK Parti’nin demokrasiye, milletin değerlerine, ülkenin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle, darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini bildiren Erten, şunları söyledi,’’Ilgın’ın 56 mahallesinden partimize kayıtlı üyelerden delegeler seçildi. Seçimin ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber 1396 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:26 pm A A
BENZER HABERLER