25° Kapalı

Akşehir’in şehidi var

Ilgın Gündemi - Haziran 1, 2017 12:28 am A A

Şehit ateşi Konya’ya düştü. Alınan bilgilere göre Akşehirli Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Selçuk Özer de çıkan çatışmada şehadet şerbetini içerek, şehit oldu.

Diyarbakır’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada 3 asker şehit oldu. Şehit ateşi Konya’ya da düştü. Alınan bilgilere göre Akşehirli Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Selçuk Özer de çıkan çatışmada şehadet şerbetini içerek, şehit oldu. Şehit haberi ilk Akşehir radyolarından geldi. Özer’in baba evinde yas var.

ŞEHİDİN 1 KIZI VARDI

Konya’nın Akşehir ilçesine bağlı Doğrugöz Mahallesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Selçuk Özer’in acı haberi Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Garnizon Komutanı Albay Orkun Turaçlı ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından baba Yusuf ve anne Nevin Özer ile eşi Huriye Özer’e ulaştırıldı. Acı haberin ardından sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına hazır bulunan sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. 3 kardeş olan şehit Selçuk Özer’in ailenin en küçüğü ve 1 kız babası olduğu öğrenildi.

 

Bu haber 3349 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:28 am A A
BENZER HABERLER