25° Kapalı

AK Parti’de Konya adaylarını açıklayacak isim belli oldu

Ilgın Gündemi - Ocak 9, 2019 10:33 am A A
AK parti’de heyecanlı bekleyiş sürerken Konya’da ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak isim belli oldu. Konya adaylarını Grup Başkanvekili Bülent Turan açıklayacak.
Yerel seçim takvimi hızla ilerlerken AK Parti’de belediye başkan adaylarının tamamının gelecek haftaya kalmadan açıklanması bekleniyor. Partinin ilçe belediye başkan adaylarını Genel Başkan Yardımcıları ya da MKYK üyeleri o illere giderek kamuoyuna tanıtacak. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan MKYK ve MYK toplantılarında illerde açıklamayı yapacak isimler belirlendi.

Konya’da ilçe belediye başkan adaylarını AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın açıklayacağı öğrenildi. Turan’ın önümüzdeki haftaya kalmadan Konya’ya gelerek, düzenlenecek toplantıda Konya adaylarını kamuoyuna tanıtması bekleniyor.

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı devam ederken parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında “Bu hafta sonu pek çok Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi arkadaşımız farklı farklı illere giderek, bazısı bir ile bazısı iki ile giderek, o ilde adayları açıklayacaklar. Kapsamlı bir şekilde o ilde bunun bir gündem olmasını istiyoruz hem adaylarımızı açıklıyoruz.” açıklamasında bulunumuştu.
Bu haber 3150 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:33 am A A
BENZER HABERLER