26° Kapalı

Kozan’dan polis haftası mesajı

Ilgın Gündemi - Nisan 9, 2018 12:06 pm A A

CHP Ilgın ilçe Başkanı Mustafa Kozan Türk Polis Teşkilatının 173.kuruluşu ile ilgili bir mesaj yayınladı.

“Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutlamaktayız. Toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatı olan polis teşkilatımız, ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. Polisimizin özverili çalışmaları vatandaşlarımızı daha huzurlu ve güvenli kılmakta, ilçemizi ve ülkemizi daha yaşanabilir bir hale getirmektedir. Polis teşkilatımızın, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için gösterdiği gayret ve mesai kavramı gözetmeksizin fedakarca yaptığı çalışmalar her türlü takdire şayandır. Gecesini gündüzüne katarak toplumumuzun huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmışlardır.

Gece-gündüz, bayram-seyran demeden çalışan polislerimizin 160 saati aşan her çalışması hak ve hukuk çerçevesinde ücretlendirilmeli, fazla mesai sorunu ortadan kaldırılmalıdır. Canlarını ortaya koyan polislerin emeklilik sonrası maaşlarının yarıya düşmesi ve katsayı başta olmak üzere özlük hakları ile ilgili sorunlar düzeltilmelidir.

Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yıl dönümünde, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki fedakar polislerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber 1929 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:06 pm A A
BENZER HABERLER