18° Açık

Yerel basın’dan başkan Karahan’a veda kahvaltısı

Ilgın Gündemi - Mart 25, 2019 1:37 pm A A

Ilgın’da görev yapan yerel basın mensupları, Belediye Başkanı Mehmet Karahan ile sabah kahvaltısında buluştu.

Ilgın yerel basını tarafından, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olmayan Belediye Başkanı Mehmet Karahan için veda toplantısı organize edildi.

Sponsor Haydar Dilek tarafından, İstasyon Gar Cafe’de düzenlenen kahvaltılı veda töreninde duygulu anlar yaşandı.

Yerel basın temsilen basın mensubu Haydar Dilek, 2,5 yıl boyunca Ilgın’a hizmet eden Belediye Başkanı Karahan’a teşekkür etti.

Dilek, konuşmasında şunları kaydetti;

“ Ilgın’da geçen günlerde Belediye Başkan adayları ile aynı masada yerel basın olarak kahvaltıda bir araya geldik. Göreve talip olan adaylara başarılar diliyoruz. Yerel seçimlerin Ilgın’da sağduyu ile devam etmesinden dolayı çok mutluyuz. Kazanan Ilgın olsun. Karahan, başkanımız zor bir süreçte emaneti alarak bir çok hizmete imza attı. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken bundan sonraki hayatından başarıların devam etmesini temenni ediyoruz. Allah ondan razı olsun, sayısız hizmete imzası var” dedi.

Veda töreninde bir konuşma yapan başkan Karahan, çalışmaları ve nazik davetlerinden dolayı tüm yerel basına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Programa yerel basın temsilcileri Ramazan Koç, Sıtkı Çiftçi, Aşkın Batuş, Mustafa Elmalı ve Ilgın Belediyesi Özel Kalem Müdürü Abdullah Bağcı katıldı.

Bu haber 1896 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:37 pm A A
BENZER HABERLER