24° Kapalı

Yeniden Refah Partisi’nden Kongre’ye davet

Ilgın Gündemi - Eylül 1, 2022 11:08 am A A

Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı 2’nci Olağan Kongresi’ni 4 Eylül Pazar günü Vuslat Düğün ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Ilgın İlçe Başkanı Hasan Doğan yaptığı açıklama ile tüm gönül verenler ile Ilgın halkını kongrelerine ve heyecanlarına ortak olmaya davet etti.

Başkan Doğan konuşmasında şunları kaydetti:

“Adeta iktidara yürüyüş kongremizi gerçekleştireceğiz. Borçla, zamla, vergiyle devletin ve milletin varlıklarını satıp yok ederek değil, milli kaynak paketlerimizle kaynak üreteceğiz. İktidara gelir gelmez yapacağımız ilk iş; işçi, memur, emekli maaşlarına yüzde 100 zam yapmak olacak” 

Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe Başkan Hasan Doğan “Türkiye’yi yönetmeye Dünya’yı değiştirmeye hazırız diyerek şunları ifade etti;

“Bizim yaşanabilir Türkiye yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedefimiz var. Böylesi yüksek idealleri olan bir teşkilatın kadronun da gayreti, fedakarlığı da o ölçüde büyük olacaktır. İşte o zaman zafer kaçınılmazdır. İnşallah Allah bu kadrolara nice zaferler nasip edecek. İnşallah bu kadroların iktidar yürüyüşü heyecanına ortak olmaya tüm halkımızı davet ediyorum. Gelin birlikte yürüyelim.”dedi.

Başkan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri esnaf esnaf gezerek kongrelerine tüm halkı davet etmeye devam ediyor.

Bu haber 777 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:08 am A A
BENZER HABERLER