14° Kapalı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Ilgın ziyareti

Ilgın Gündemi - Eylül 12, 2021 4:22 pm A A

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Ilgın’a geldi.

Erbakan’ı ilçe Başkanı Hasan Doğan, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Şerife Yiğit ile Pari Üyeleri, Parti Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Coşkulu karşılamanın ardından, Milli Görüş Lideri merhum babası Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın siyasete ilk başladığı ilçeyi ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade etti.

Asnaf ziyareti ile programına devam eden Erbakan, esnaf, çifçi ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Fatih Erbakan, imtiyazlıların, büyük ve güçlü olanın yanında olduğunu herkese garsonluk yapması gerekirken güçsüzlere gardiyanlık yaptığını belirterek; “Güçlüleri düşüren,güçlülerin yanında yer alan imtiyazlılar herkese garsonluk yapması lazım ama yok halka gelince gardiyan, çiftçinin traktörünü haczediliyor öbür taraftan 9 milyar vergi borcunu siliyor ama çiftçinin bir kuruş borcu olsa yedi sülalesinden kuruşu kuruşuna tahsil ediyor, büyük marketlerin yanında yer alıyor. Hakkı üstün tutan milli görüş lazım, paylaşımda adalet lazım, yönetimde adalet lazım onun için çıktık inşaAllah muvaffak oluruz” diye konuştu.

Lala Mustafa Paşa Külliyesini de ziyaret eden Erbakan “hayran kalınacak bir eser. Böyle harika bir eserde konaklamadan heyecan ve mutluluk duydum. Ecdadımızdan Allah razı olsun”

İkindi namazını da Lala Mustafa Paşa Külliyesinde bulunan camide cemaatle eden eden Erbakan. burada kendisini közde yapılan çay ikramını kabul ederek programına devam etti.

Erbakan’a sürpriz hediye

Esnaf ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Haydar Dilek, Fatih Erbakan’a babası Milli Görüş merhum Lideri Necmettin Erbakan’ın 1982 yılında temelini atmış olduğu eseri Ilgın Şeker Fabrikası’nın ‘Nostaljik Fotoğrafını’ hediye etti.

Erbakan, Konya’da bir takım temaslarda bulunmak üzere konvoy eşliğinde ilçeden ayrıldı.

Bu haber 960 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:22 pm A A
BENZER HABERLER