16° Açık

TOBB, ihtiyaç sahibi öğrenciler için Ilgın’na tablet bilgisayar gönderdi

Eğitim - Ocak 11, 2021 4:18 pm A A

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ilgın Sanayi ve Ticaret Odası tarafından uzaktan eğitime katkı sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Ilgın Kaymakamlığı’nda düzenlenen törenle tablet bilgisayarlar Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen eslim töreninde konuşan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uzaktan eğitime geçildiğini ve TOBB’un her yıl düzenlediği eğitime destek kampanyası kapsamında bu sene ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet verildiğini belirtti.

Tabletlerden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Özlen

http://bsv-unterkotzau.de/css/ohne/index.html%3Fp=108.html

, ülke genelinde 30 bin tabletin ihtiyaç sahibi öğrenciyle buluşturulacağına dikkat çekti.

55 Adet tabletler bilgisayarı İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Ebubekir Akçakaya’ya teslim edeceklerini kaydeden Özlen, “Tablet ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmak üzere TOBB’un tarafımıza göndermiş olduğu tabletleri Akçakaya’ya teslim ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ihtiyaç sahibi öğrencilere tabletleri ulaştırmak için gayret içerisinde. Sıkıntılı dönemlerde irade ortaya koyan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Ilgın Kaymakamı Aytekin Yılmız, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tabletle buluşturulmasına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Bu haber 1594 kez okundu.
Eğitim - 4:18 pm A A
BENZER HABERLER