14° Kapalı

Sebze pazarı “pazar günü” kurulsun talebi

Ilgın Gündemi - Ocak 31, 2023 11:24 am A A

İlçemizde kurulan giyim ve tuhafiye pazarının Cumartesi günü kapalı pazara alınmasının memnuniyetini yaşayan Ilgın halkı, sebze pazarının da hafta tatili içerisine “PAZAR” gününe alınmasını talep ediyor.

Cumartesi günü tatil olması nedeniyle ailecek alış veriş yapma ikanı bulan halk yetkililere teşekkür ederek sebze pazarının da pazar gününü alınmasını talep etti.

Pazar günü memurların tatili, hayvan yetiştiricilerinin de hayvan pazarı olması sebebiyle pazar gününün pazar kurulması için biçilmiş bir kaftan olduğunu hatırlatarak, sebze pazarının “pazar günü” kurulması yönünde tarafımıza yüzlerce mesaj iletildi.

Giyim pazarında karşılaştığımız bir vatandaş memnuniyetini şu ifadeleri ekledi;

Ailemle birlikte alış veriş yapmak için çıktık. Pazarın kapalı bir mekana kurulması çok güzel, eşimle bir AVM’de gibi alış veriş yapabiliyoruz. Pazartesi günü mesaimiz olması nedeniyle pazar için izin almak gerekiyordu. Şimdi Cumartesi günü kahvaltımızı yaptıktan sonra pazara çıkarak rahat rahat alış verişimizi yapabiliyoruz. Aynı rahatlığı sebze pazarında da yaşamak için sebze pazarının “pazar günü” kurulmasını istiyoruz” dedi.

Gözler esnaf, esnaf odası ve yetkililerin vereceği kararda …

Bu haber 1532 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:24 am A A
BENZER HABERLER