17° Kapalı

Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası Kutlu Olsun

Kategorisiz - Haziran 27, 2018 8:36 am A A

Kamu düzeni ve halkımızın güvenliği için 14 yıl önce hayatımıza giren özel güvenlik görevlileri 14 yılda büyük bir ivme kazanmış ve toplumsallaşan bir meslek haline gelmiştir.

2004 yılında yayınlanan 5188 sayılı “Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik” yasasının Resmi Gazete’de yayınlanmasının 14. Yıl dönümünde bizler de Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası’nın ikincisini kutluyoruz.

26 Haziran Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası‘nı, Güvenlik-İş Sendikası olarak ülkemizin 81 ilinde kutlayarak, Özel Güvenlik Görevlilerinin sesini her alandan haykıracağız.

Büyük fedakârlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla görev alanlarında aziz milletimizin barış ve emniyet içinde yaşaması için üstün bir görev anlayışı ile hizmet veren tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın ortaya koyduğu başarı hepimizi gururlandırmaktadır.

Özel Güvenlik Görevlileri de 13 yıldır toplumsal huzur ve güven ortamının sağlanmasında Genel kolluk kuvvetlerimiz ve Polis teşkilatımız ile birlikte omuz omuza görev yapmaktadırlar, bu yüzden görevleri başında hayatını kaybedenler kanunlar nezdinde “şehit”, yaralananlar ise “gazi” sayılmalıdırlar.

Canı pahasına görev yapan özel güvenlik görevlilerinin yılda bir defa hatırlanması ve hak ettikleri itibarı kazanmaları için Güvenlik-İş Sendikası olarak 26 Haziran gününü “Özel Güvenlik Günü” ve aynı haftayı “Özel Güvenlik Haftası” olarak kutluyoruz.

Bu yıl ikincisini kutladığımız bu özel günümüzde “Özel Güvenlik Her Yerde Görmezden Gelme’’ sloganımızı tüm kamuoyu ile paylaşma fırsatını kullanacağız.

Beşikten mezara insan hayatının her evresinden görev yapan Özel Güvenlik Görevlisi meslektaşlarımızın, mesleklerini layıkıyla yerine getiren arkadaşlarımızın toplum ve siyasiler açısından da gereken saygınlığa kavuşması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

Güvenlik- İş Sendikası olarak toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasında ve kamu düzeninin korunmasında gece gündüz görev yapan 308 bin özel güvenlik görevlisinin 26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nı kutluyoruz”

Görmezden Gelme! Özel Güvenlik Her Yerde!

 

OĞUZHAN BOSTAN

ANKARA BÖLGE ŞUBE İDARİ SEKRETERİ

Bu haber 1813 kez okundu.
Kategorisiz - 8:36 am A A
BENZER HABERLER