26° Kapalı

Karahan, öğrencilerle “Kariyer Günlerinde” buluştu

Ilgın Gündemi - Temmuz 9, 2018 10:04 am A A

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Aile Eğitim ve Sanat Merkezlerine (ASEM) düzenlenen “Kariyer Günleri” programına katıldı. Karahan, hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, öğrencilere gelecekteki kariyerleriyle ilgili bilgiler verdi.

Ilgın Aile Eğitim ve Sanat Merkezlerine (ASEM) tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” programına, Başkan Karahan, ASEM Müdürü Neslihan Aydın, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan, ASEM Müdürü Neslihan Aydın, “Bugün davetimizi geri çevirmeyip, bizleri onurlandıran ilk konuğumuz Belediye Başkanımız Mehmet Karahan’a teşekkür ediyorum. Ben başkanımıza bize yaşanılabilir ve daha modern yaşam alanları oluşturduğu için ve eğitime her konuda büyük destek verdiği için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Karahan, söyleşi yaparak hayat tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı. Öğrencilere kendi hayatından kesitler anlatarak öğüt veren Karahan yaptığı konuşmasında, “ASEM ve Genç Komek Yaz Kursu öğrencilerinin düzenlemiş olduğu ‘Kariyer Günleri’nin ilk konuğu olarak kız öğrencilerimizin sorularını yanıtladık. Genel itibari ile belediyecilik ve belediye başkanlığının nasıl olduğu üzerine sorular yönelten kız öğrencilerimizle uzun uzun sohbet ettik. Büyümüş de küçülmüşçesine akıllı sorularıyla geleceğe dair umutlarını ve hayallerini dile getiren çocuklarımıza ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Karahan, programın geri kalan bölümünde öğrencilerin sorularını cevapladı.

Başkan Karahan, daha sonra öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Bu haber 1405 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:04 am A A
BENZER HABERLER