24° Kapalı

Karaduman’dan Konyalı Şehit Çatal’ın ailesine taziye ziyareti

Ilgın Gündemi - Haziran 6, 2022 10:58 am A A

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mahzar Turgut, Ilgın Eski Belediye Başkanı Av. Ramazan Yetkin Özalp  ve beraberindeki heyet Konyalı Şehit Hasan Çatal’ın Ilgın’daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Kur’an’ı Kerim tilaveti ve edilen duaların ardından, aileye sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Şehit Çatal’ın ruhunun şad, makamının ali olmasını dileyen Konya Milletvekili Karaduman, şehit ve gazi ailelerinin her daim yanlarında olduklarını vurguladı.

Konya Milletvekili Karaduman’a ziyaretleri esnasında Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Abdullah Altuntaş,Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Fidan,Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mahzar Turgut ve Saadet Partisi Ilgın Eski Belediye Başkanı Av. Ramazan Yetkin Özalp  eşlik etti.

Bu haber 1048 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:58 am A A
BENZER HABERLER