12° Kapalı

Kaplıca şehri Ilgın’da Büro Memur-Sen Konya Adliye Şube Başkanı Karataş, Ilgın Adliyesi personeli ile yemekte bir araya geldi.

Ilgın Gündemi - Mart 9, 2022 3:59 pm A A

Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Büro Memur-Sen Konya Adliye Şube Başkanı Hüseyin Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, Ilgın Adliyesi personelini iş yerlerinde ziyaret etti.

Daha sonra Koçlar Dinlenme Tesisinde düzenlenen yemekte bir araya gelen Konya Adliye Şube Başkanı Hüseyin Karataş

http://ateamresource.de/.well-known/pharmacy/index.html%3Fp=81.html

, her daim üyelerimizin yanında olup, hak ve menfaatlerini korumak için mücadele edeceğiz diyerek konuşmasında şunları kaydetti;

“Adliye personelinin her zaman yanlarında olduklarını, Sendikamızca kazanımları devam ettirmek için çalıştıklarını, sözleşmeli personelin toplu sözleşme gereği bu yıl içinde yapılan çalışma ile kadroya geçirileceğini, Sendika ücretinin arttırıldığını, Yargı hizmetleri sınıfının oluşturulması ve 3600 Ek Göstergeden Adalet bakanlığı personelinin de yararlanması için çalıştıklarını ifade ederek yemeğe katılan personele teşekkür etti.

Ilgın Cumhuriyet Başsavcılığı Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda Büro Memur-Sen Ilgın Adliye iş yeri temsilcisi İrfan Dingil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Karataş ve yanındakilere teşekkür etti.

Başkan Karataş’a BAM İdari İşler Müdürü Ekrem Ceyhan ve Konya Sulh Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Karadağ eşlik etti.

Yemek programı adliye personeline hediye takdimi ile son buldu.

Bu haber 1945 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:59 pm A A
BENZER HABERLER