14° Hafif yağmur

İYİ Partili Erarslan’dan Regaib Kandili Mesajı

Ilgın Gündemi - Ocak 26, 2023 2:24 pm A A

İYİ Parti 27. dönem Konya milletvekili adayı Av. Rana Erarslan Regaib Gecesi ve Üç Aylar’ın başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu dönemlerin samimiyet ve hassasiyet çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken İYİ Partili Erarslan “Bu kıymetli gecenin ve kavuştuğumuz Üç Aylar’ ın insanların barış ve huzuruna, İslam aleminin birlik ve dirliğine vesile olmasını rabbimden diliyor; tüm İslam âleminin Regaib Gecesi’ni tebrik ediyorum” dedi.


“Bizler için hasretle beklenen Üç Aylar’ a erişmenin sevincini taşıyoruz. Bu kıymetli zaman dilimi affımıza, arınmamıza vesile olsun inşallah. Üç Aylar; yaratılış gayemizi ve bu gaye çerçevesinde birbirimizi anlamak, yardımlaşmak, paylaşmak gibi insani ilişkilerimizi düzenlemek, güzelleştirmek adına bir fırsat oluşturmaktadır. Sorumluklarımız neticesinde bu mübarek günleri iyi, güzel ve faydalı amellerle geçirebilirsek ne mutlu bizlere. Bu kıymetli günler ve icra edeceğimiz Regaib Gecesi vesilesi ile dünyadaki her türlü sıkıntının, zulmün ve savaşın son bulması, İslam âlemi ile birlikte tüm dünya mazlumları için yaşanabilir bir düzen ve sistemin olması için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz Türk milletimiz ile Ilgın halkımız başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaib Gecesi’ni tebrik ediyor; Müslümanların birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” şekilde konuştu.

27.Dönem İyi Parti Konya Milletvekili Adayı olan Avukat Rana Erarslan partide İyi Parti Kurucu Üye-Konya İl Disiplin Kurulu Üyesi olarak görevine devam ediyor.

Bu haber 1103 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:24 pm A A
BENZER HABERLER