18° Parçalı bulutlu

Ilgın’da engelli öğrencilerden sergi

Eğitim - Haziran 4, 2018 12:29 pm A A

Şehit Bayram Harun Çoban Endüstri Meslek Lisesi Okulu öncülüğünde Ilgın’da eğitim gören engelli öğrenciler, yıl sonu sergisi açtı.

Okulun bahçesinde açılan sergi ile engelli öğrencilerin eğitim amaçlı yaptıkları el ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde 5 okulda eğitim gören öğrencilerin yaptığı eserin sergilenmesi için etkinlik yaptıklarını söyledi.

İlçedeki engelli öğrencilerin tamamına hizmet verdiklerini aktaran Kılınç, şunları kaydetti:

“Özel öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ‘Engelsiz Sergi’ adı altında hazırlamış oldukları ürünlerle sergimizi açtık. İmkan verildiğinde neler yapabildiklerini vatandaşlarımıza göstermek istedik. Engelli öğrencilerimizin el emeği göz nuru ürünler burada sergilendi. Öğrencilerimizin eserleri vatandaşlarımız tarafından büyük rağbet gördü. Sergi ilçemizde eğitim veren 5 tane okulumuzun katılımı ile bu sergi açıldı. İnşallah ilkini açtığımız bu sergi geleneksel hale getirerek her yıl sonu açmayı hedefliyoruz.”

Sergi açılışına Kaymakam Yücel Gemici, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Berber, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Nisan Albayrak, öğrenmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi:04-05 Haziran 2018 tarihleri arasında iki gün süreyle saat 09:30 ve 17:00 arasında ziyaret edilebilecek.

 

Bu haber 3214 kez okundu.
Eğitim - 12:29 pm A A
BENZER HABERLER