18° Kapalı

Ilgın’da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Eğitim - Haziran 17, 2019 11:27 am A A

Konya’nın Ilgın ilçesinde başarılı olan öğrenciler, ödüllendirildi.

Ilgın Belediyesine ait Sahip Ata Termal Otel konferans salonunda 2018-2019 Eğitim öğretim yılı 2’inci dönemde lise öğrencilerinden takdir belgesi alıp, aynı zamanda başarı sıralamasında %10’a giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreninde başarılı 284 öğrenciye ödülleri verildi.

Ödül töreninde öğrenciler adına bir konuşma yapan Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Berra Dişli, “başarılarımızdan dolayı bizi her zaman destekleyen, motive eden ve bu ödüllere layık gören Sayın Kaymakamımıza kendim ve bütün öğrenci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başarıları bireysel gayretlerin belirlediği günümüzde başarılı olmanın sırrının aile, okul, çevre üçgeninin sağlıklı kurulmasından geçtiğini söyleyen Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, “öğrenim hayatının sonunda mutlaka herkes kendi başarısının ödülünü alacaktır. Fakat bizler bu uzun yolda ara ara başarıları ödüllendirerek çocuklarımızın motivasyonlarını arttırmalıyız. Bu yıl üniversite sınavlarında örgün öğretim yapan en az 4 yıllık bir fakülteyi kazanan öğrencileri de ödüllendirecek” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Kadiroğlu, öğrencilerin başarılı bir dönem geçirdiğini, çalışmalarının karşılıklarını mutlaka alacaklarını belirterek, yaz tatilinde ise bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Ödüller, Jandarma Komutanı J.Tğm. Mustafa Elgün, Tarım ve Orman Müdür ü Veli Uğur, Müftü Abdurrahim Kocagöl,  Milli Eğitim Müdür vekili Nisan Albayrak, Milli Eğitim Şube Müdürü İhsan Çolak, Askerlik Şube Başkanı Mehmet Göçen, Sağlık Müdürü Abdülmuttalip Sarı, Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Koç, Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen tarafından verildi.

Bu haber 2374 kez okundu.
Eğitim - 11:27 am A A
BENZER HABERLER