10° Açık

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN’ den 15 Temmuz Mesajı

Ilgın Gündemi - Temmuz 15, 2019 12:42 pm A A

Ilgın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN , 15 Temmuz hain kalkışmasının üçüncü yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. ÖZLEN, “Ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesi ve sonrasında Cumhuriyet tarihimizin en şanssız günlerini yaşamıştır. Türkiye bu zor günleri, el ele vererek aşmayı, açılan yaraları sarmayı çok kısa süre içinde tamamlamıştır. Vatandaşlarımız nezdinde itibar görmeyen bu kalkışmaya ilk büyük tepkiyi iş dünyası vermiştir” dedi.

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN mesajında şu görüşlere yer verdi:

“15 Temmuz gecesi, kanlı bir kalkışmayı planlayan ve uygulamaya koyanların hedefleri elbette ki, Çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ ni yıkmaktı. Ama, başta sağ duyulu vatandaşlarımız olmak üzere, siyasi partileriyle, iş dünyasıyla ve ülkesini seven güvenlik güçlerinin el ele vermesiyle bu hayalleri boşa çıktı.

Aradan geçen süre içinde çete artıkları yapılan operasyonlarla tek tek ele geçirilmektedir. Ülkemizin tüm yönetim kadrolarına sızarak, hain hedeflerine ulaşmak isteyenlerin bir kısmı bu kaçınılamaz sonuç karşısında, çareyi ülkemizden kaçmakta bulmuşlardır.

O günlerden bugüne geldiğimizde, bu çete kalıntılarını temizlemek üzere, yürütülen mücadele aralıksız ve soluksuz bir şekilde sürdürülmektedir.  Yargı sürecinde, suçluların ifadelerin yansıyan sözlerine bakıldığında Türkiye’nin ne kadar büyük bir tehlikenin eşiğinden döndüğünü çok daha iyi anlıyoruz.

Ülkemize bu kanlı kalkışmayı yapanlar, elbette ki, Türk Adaleti önünde hak ettikleri cezayı almışlar ve almaya devam ediyorlar. Dileğimiz ülkemizin bir daha böylesine menfur saldırılara uğramamasıdır.”

Bu haber 1099 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:42 pm A A
BENZER HABERLER