12° Kapalı

Ilgın Basını Olarak Başarılar Diliyoruz

Ilgın Gündemi - Ocak 18, 2021 11:59 am A A

Ilgın Ak Parti Ilgın İlçe Başkanı Ömer Apil. Göreve geldiği kısa zamanda takdir ve beğeni toplamayı başardı. Günümüz şartlarında yani zor koşullarda bile hem bürokrasi hem de halk ile iç içe olmanın gayreti içinde. Bizler Ilgın için elimizden geldiği kadar çalışmaya çalışan basın mensuplarıyız. Çalışan ve gayret içinde Ilgın’a hizmet etmeyi amaçlayan her insanın arkasında durmaya çalışıyoruz. Amacı ve çabası Ilgın için çalışan insanlara gerçekten Ilgın’ın büyümesi ve gelişmesi için ihtiyacımız var. Günümüzde ve hatta Türkiye’mizde PandemiCovid’in yaygın olduğu bu süreçte maddi ve manevi

http://www.beritjung.de/css/ohne-rezept/index.html%3Fp=120.html

, tüm kesimler sıkıntı içinde. Ama bu dönem de projelerin üretilemediği veya proje ortaya koymak yerine, insanların içinde durabilmek ve onlara karışabilmekte önemli bir konu. AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresinde, İlçe Başkanı seçilen Ömer Apil, 19 Eylül’den bugüne vatandaşla iç içe olmayı en güzel şekilde başardı.

Başkanlığa geldiği o güngazetecilere şu açıklamayı yapmıştı.

Ömer Apil “vatandaşlara hizmet için ilçe başkanlığı görevine talip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:”Yönetim Kurulunda arkadaşlarımla sürekli istişare içinde, birlikte, çalışmaları devir aldığımız yerden daha ileri seviyeye taşıyacağız. Bu bir hizmet yarışıdır.”demişi.

Evli, Bir kız Çocuğu Babası, Esnaf ve Çiftçilik ile uğraşan Başkan Ömer Apil’i tebrik ediyoruz.

Bu haber 1091 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:59 am A A
BENZER HABERLER