14° Kapalı

HAKKINI VEREREK ÇALIŞIRSAK TÜM SORUNLARI ÇÖZERİZ

Ilgın Gündemi - Mart 13, 2019 3:28 pm A A

Konya ve Ilgın’da en önemli sorunların başında işsizlik ve yoksulluk geliyor.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av Hasan Hüseyin Uyar çalışmalarına Konya’nın Ilgın ilçesinde devam etti.

Uyar’a Saadet Partisi Ilgın Belediye Başkan Adayı Lütfi Çelik ve çok sayıda Parti mensubu eşlik etti.

Takım çalışmasının önemine değinen Uyar, “Liyakatli insanlarla çalışmak lazım, siyasi Saiklerden uzak durmak lazım. ‘O benim adamım, bu amcamın oğlu’ dememek lazım. Gerçekten, konusunda birikimli, liyakat sahibi, işini iyi yapan, aldığı maaşın hakkını veren bir kadroyla çalışmak lazım. Bunu gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.

Konya ve Ilgın’da en önemli sorunların başında işsizlik ve yoksulluğun geldiğine dikkat çeken Uyar, “Bütün kötülüklerin anası yoksulluktur. Toplumu kalkındırırsak, Konya’nın refah düzeyini yükseltirsek, insanlar sabah kalktıklarında gidecekleri bir işi olursa, evine ekmek götürebilirse, sıcak bir yuvası olursa her şeyi çözeriz. Kültür de olur, sanat da olur, temiz bir çevre de olur. İnsanlar birbirlerine daha saygılı davranır, suç orunları düşer” ifadelerini kullandı.

“Konya’ya ya yatırım yapacak yatırımcıya gerekli desteği vereceğiz’’

Çalışmalarında ‘ekonomi, sosyal’ ve ‘adaletli kentleşme’ olmak üzere üç başlık çıkardıklarını belirten Uyar öncelikli olarak ekonomi projeleri ve ‘yatırımcı belediyecilik’üzerinde durduklarını dile getirdi. Uyar “Konya’ya yatırım yapmak isteyen  işlere gerekli destekleri vereceğiz. Yeter ki gelsin kentime yatırım yapsın, yeter ki işsizime, gencime fabrika kursun, turizm yatırımı yapsın’’ İfadelerini kullandı.

Bu haber 2425 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:28 pm A A
BENZER HABERLER