14° Hafif yağmur

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mesut Tunç gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi

Ilgın Gündemi - Ocak 11, 2022 10:24 am A A

Gelecek Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mesut Tunç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçemizdeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Şehr-i Şifa Ilgın Kaplıcaları Öztürk Termal Otel’de gerçekleşen kahvaltı etkinliğine; Başkan Mesut Tunç, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Esnaflarından Mevlüt Gezi ile Emekli Öğretmen Nafiz Özkan ve ilçedeki basın mensupları katıldı.

Birlikte yapılan kahvaltının ardından İlçe Başkanı Mesut Tunç

Buy Pain Pills Online

, etkinliğe katılan basın mensupları başta olmak üzere yerelde ve genelde mesai kavramı gözetmeksizin, halkın haber alma özgürlüğü için çalışan tüm basın çalışanlarını kutlayarak; “Şahsım ve temsil ettiğim partim adına sizleri yürekten kutluyorum. İşinizi en iyi şekilde yapma adına verdiğiniz mücadele gerçekten takdire şayandır. Yaptığınız işin değerini ölçecek maddi bir karşılığın olmadığını bilen birisi olarak bugüne kadar başta ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin çok güzel ve yaşanabilir bir yer olması adına yaptığınız haberler ile toplumu aydınlatma çabalarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Ilgın’da görev yapan basın mensupları ise, “10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle bizleri konuk eden Gelecek Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mesut Tunç ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahvaltı karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ile son buldu.

Bu haber 969 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:24 am A A
BENZER HABERLER