24° Kapalı

Esnaf Odası Başkan Adayı İsmail Bardakçı, “Yük Olmaya Değil, Yük Almaya Geliyoruz” dedi

Ilgın Gündemi - Aralık 19, 2021 1:32 pm A A

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İsmail Bardakçı, Ilgın’da görev yapan basın mensupları ile kendi işyerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Ocak veya Şubat aylarında yapılması planlanan seçimlerde aday olduğunu açıklaya başkan adayı Bardakçı, açıklamasında şunları kaydetti;

“Son zamanlarda artan zamlar ve artan enflasyon yüzünden esnafımızda zor günler geçirmektedir. Bu girdaptan inşaAllah kısa zamanda kurtuluruz.  “Yük Olmaya Değil Yük Almaya Geliyoruz.” Eminim ki, sizler işlerinizin daha bereketli olmasını temenni ederken, bende  tüm esnafımızın hanesinden bolluk ve bereketin hiç eksik olmamasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Borçlarımızdan biran önce kurtulmayı, daha çok alış veriş ile ekonomiye can katmanızı dilerim.”

  • Gönüllü Oda Başkanlığı Yapacağım

Maaş almadan Başkanlık yapacağını açıklayan Bardakçı konuşmasına şöyle devam etti;

Başkanlık maaşı ve huzur hakkı almayacağım. Esnaf ve Sanatkarlarımızın iyi ve kötü gününde yanında olacağım. Sorunları ile bizzat ilgileneceğim. Bu vesileyle yapılacak olan seçimlerin esnafımıza hayırlı olmasını dilerken

, hizmet yarışının, bayrağı bir adımda daha ileriye taşımaya talip olan diğer gruplar içinde dostane geçmesini temenni ediyorum. Ben ve ekibim tüm esnaf ve sanatkârımızın yapılacak olan seçimlerde oylarına talibim.”

Bu haber 1568 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:32 pm A A
BENZER HABERLER