20° Kapalı

Erbakan Özel sayısı Ilgın’da binlerce kişiyle buluşturuldu

Ilgın Gündemi - Mart 2, 2021 11:33 pm A A

Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın vefatının 10’uncu sene-i devriyesinde ‘Erbakan Özel Sayısı’ Ilgın’da vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut ve yönetim kurulu üyeleri ‘Erbakan Haftası’ etkinlikleri kapsamında bir takım ziyaretlerde bulundu.

Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın vefatını 10’uncu yılı anma etkinlikleri ülkenin farklı köşelerinde bir birinden farklı etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut ve yönetim kurulu üyeleri,  Ilgın esnafı başta olmak üzere, Kaymakam Aytekin Yılmaz, Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Müftü Abdurrahim Kocagöl ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen’i makamlarında ziyaret ederek,  ‘Milli Gazete Erbakan Özel’ sayısını takdim etti.

‘Erbakan Özel Sayısı’ ile ilgili başlattıkları çalışma hakkında bilgi veren Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut, “Erbakan Hoca’mızın ve onun davası Millî Görüş’ü vatandaşlarımıza tanıtmak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Bu kapsamda Erbakan Hoca’mız için Millî Gazete’nin hazırladığı ‘Erbakan Özel Sayısı’ çok önemli bir çalışma. Biz de Ilgınlı hemşerilerimizi bu güzel çalışmayla buluşturmak için bir takım ziyaretler tertip ettik. Aynı zamanda Ilgın bütün mahallelerini ziyaret ederek, gazete dağıtımı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde, Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ilçeye yaptığı hizmetler  ve rahmetle yad edildi.

Başkan Turgut’a Ilgın Belediyesi eski Başkanı Av. Ramazan Yetkin Özalp

, yönetim kurulu üyeleri Celal Güzel ve Ali Şahin eşlik etti.

Bu haber 1066 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:33 pm A A
BENZER HABERLER