21° Kapalı

Başkan Özlen’den Kutlama

Ilgın Gündemi - Temmuz 12, 2018 4:35 pm A A

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN, Yeni Sistemin İlk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY ve Kabine Üyelerini Kutladı.

Vehbi ÖZLEN, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin hayırlı olmasını dileyerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Başkanlığında kurulan hükümetimizi kutluyor, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay ve kabinede görev alan tüm bakanlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte işlevini kaybetmiş kurumların ve bürokratik engellerin ortadan kalkacağını vurgulayan Başkan Vehbi ÖZLEN, “İnanıyorum ki daha etkin ve verimli bir devlet yapısının ortaya çıkmasıyla birlikte reel sektörün de önü açılacaktır” dedi.

Milletin ortak iradesiyle yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’yi daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağını ifade eden Vehbi ÖZLEN, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ciddi bir değişim ve reform süreci başladı. Bu süreçte sorunlarımızı hızla çözüp ülkemizin refahı için el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içinde aydınlık geleceğimize doğru yürüyeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde iş dünyası kökenli ve icracı isimlerden oluşan yeni hükümetimizle büyük Türkiye’nin inşası başlayacaktır.

Milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin fiilen başlaması ülkemizdeki istikrarı ve güveni daha da güçlendirecektir.

Bu haber 1508 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:35 pm A A
BENZER HABERLER