14° Kapalı

Başkan Çetin, üçüncü kez güven tazeledi.

Ilgın Gündemi - Şubat 13, 2022 4:09 pm A A

 Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şubesi Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Ilgın ilçesinde Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Çetin,  üçüncü kez güven tazeledi.

Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin, güven tazeleyerek üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Ilgın Kaplıcalarında bir otele ait Konferans ve Kongre Salonunda gerçekleşen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Konuşmasında faaliyetlerinden bahseden başkan Çetin, “Olumsuz hava şartlarına rağmen salonu dolduran delege arkadaşlarım hoş geldiniz, güç verdiniz.  Asırlık bir çınara üye olmamız hasebiyle bugün burada bir aradayız. Bize güvenerek tekrar göreve layık gören tüm madencilerimize teşekkür ederim. ” diye konuştu.

Genel kurulda divan başkanlığa Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul seçildi. Genel Başkan Akçul

, Genel Kurulun ülkemize, maden işçisine ve yöreye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ilgın protokolünün tamamının katıldığı kongreye, Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda madenci katıldı.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan kongrede kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Tek listeyle gidilen seçim sonrası Maden İş Sendikası Konya ve Havalisi Şube Başkanlığına Yıldırım Beyazıt Çetin, güven tazeleyerek üçüncü kez seçildi.

Başkan, Yıldırım Beyazıt Çetin ve ekibine başarılar dileriz.

Bu haber 957 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:09 pm A A
BENZER HABERLER