Ilgın Belediyespor Kulübü Başkanlığa Ertuğrul Parlak Seçildi

Ilgın Gündemi - Eylül 16, 2015 1:26 pm

Ilgın Belediyespor’ a yeni başkan

Ilgın  Belediyespor Kulübü Başkanlığa Ertuğrul Parlak Seçildi.

Konya Süper Amatör Lig takımlarından Ilgın Belediyespor’un dün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Ertuğrul Parlak, kongre sonrası açıklama yaptı.

Parlak, yaptığı açıklamada “Tüm Ilgın’ın içinde olduğu geniş tabanlı ve daha büyük başarıların hedeflendiği yeni bir süreç başlattık. Amatör ruhun korunarak Ilgın’ın gençliğine önem vereceğiz. Kulübümüzün bünyesine diğer alternatif branşları da açarak en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle
Bize bu misyonu yükleyip teveccüh gösteren değerli Genel Kurul üyelerine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim. Allah hayırlı ve muvaffak eylesin” ifadelerini kullandı.

Ilgın Belediyespor Kulüp Başkanlığına seçilen Parlak, aynı zamanda Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini de sürdürüyor.

Tek listeyle yapılan oylamada Ertuğrul PARLAK başkanlığa seçilirken, yeni yönetimde Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Ziraat Odası Başkanı Selamet Demir, Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Koç, Hacı Bekir Maviş, Hüseyin Abalı, Murat İnan, Mehmet Emin Ercan, Fatih Turgut, Salih Dermirci, Ali Kavalcı, Mustafa Tutar  yer aldı.

BENZER HABERLER