20° Parçalı bulutlu

AK Parti’de Ilgın Belediye Başkanlığı’na Sürpriz Aday

Ilgın Gündemi - Ekim 18, 2018 1:45 pm A A

30 Mart 2019 yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi kulisler iyice hareketlendi. Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde Belediye Başkan aday  adayları da belli olmaya başladı.

Memleketine hizmet etmek isteyen, milletine hizmetkar olmak isteyen aday adayları tek tek sahneye çıkıyor.

Şu günlerde de Ilgın’da siyasi kulisler hareketlendi.

www.ilginhakhaber.com sitemizin edindiği kulis bilgilerine göre Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) İnegöl Vergi Dairesi Müdürü hemşehrimiz Yalçın Ertaş’ın Ilgın Belediye Başkanlığı görevine talip olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ertaş’ın, seçim takviminin belli olmasının ardından yasal süresi içerisinde görevinden ayrılarak ilçe teşkilatına resmen aday adaylığı müracaatını yapacağı öğrenildi.

Yalçın Ertaş Kimdir?

1966 yılında Ilgın doğumlu olup Ilgın nüfusuna kayıtlıdır. İlk öğretimimi Ilgın Atatürk İlkokulunda tamamladıktan sonra Afyon Merkez Ortaokulunu ve Ilgın Lisesini bitirdi. Yüksek öğrenimimi ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nde
tamamladı.

1989 yılında Maliye Bakanlığı tarafından yapılan sınavı geçerek 1990 yılında Ilgın Vergi Dairesinde memur olarak meslek hayatıma başladı. 1992-1994 yılları arasında yine Maliye Bakanlığı’nın açtığı sınavı kazanarak maliye kursuna katılmaya hak kazandı ve Eskişehir Maliye Kursunu başarıyla bitirdi. 1997 yılında ise görevde yükselme sınavını geçerek Seydişehir Vergi Dairesine Müdür Yardımcısı olarak atandı ve 1999 yılından 2005 yılına kadar Seydişehir Vergi Dairesinde müdür vekili olarak görev yaptı. Ardından Maliye Bakanlığı tarafından yapılan sınavda başarı göstererek sırasıyla Şırnak ve Merzifon vergi dairelerinde vergi dairesi müdürü olarak görev yaptıktan sonra İnegöl Vergi Dairesine atandı. 8 yıldır İnegöl Vergi Dairesi Müdürlüğünde vergi dairesi müdürü olarak görev yapmaktadır.

Meslek hayatı süresince başarılı çalışmalarından dolayı 3(üç) adet takdir belgesi ile ödüllendirildi. Bir süredir yeminli mali müşavirlik sınavlarına katılmakta olup evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bu haber 6969 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:45 pm A A
BENZER HABERLER