14° Hafif yağmur

Ak Partide Halen Ilgın İlçe Başkanı Yaşar PINAR

Ilgın Gündemi - Aralık 3, 2013 4:00 pm A A

Ak Parti Ilgın Kurucu ilçe başkanı Yaşar PINAR ilçesine yaptığı hizmetlerine belediye başkanı olarak devam etmek için aday adaylığını açıklamıştı.

Ak parti Ilgın ilçe başkanlığından belediye başkan adayı olmak için görevinden ayrılan Yaşar PINAR, 1 Kasım 2013 cuma günü 11 yıldır ilçe başkanı olarak hizmet ettiği partisindeki görevinden ayrılmıştı.

Yaşar PINAR 18 gün boyunca boş kalan yerini atamayla Eczacı Ali ERTEN’e bıraktı. 18 Kasım 2013 günü Eczacı Ali ERTEN Ak parti Ilgın ilçe başkanlığına yönetimin dışından atamayla getirildi.

Ak parti Konya il başkanlığının alt yapısıyla takip edilen Ilgın ilçe başkanlığının resmi sayfası olan http://ilgin.akpartikonya.com sayfasında Ilgın ilçe başkanı olarak halen Yaşar PINAR görevli olarak bulunmakta.

Bu sayfaya Ak parti Ilgın Kadın kollarının aşure ikramı haberi 25 Kasım 2013 tarihinde girilmiş ve ilçe başkanlığına atama haberi gibi benzer faaliyet haberleri de yer almakta. Fakat belediye başkan adayı Yaşar PINAR halen Ilgın ilçe başkanı Yaşar PINAR olarak yerini muhafaza etmekte. Bu konu üzerindeki vatandaşların yorumu ise Ak partiye kurucu ilçe başkanı Yaşar hocanın 11 yıldır aktif hizmeti nedeniyle partisinin kendisine olan vefası nedeniyle halen güncellemenin bilinçli yapılmadığı şeklinde değerlendirmekte. IHH

Bu haber 5613 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:00 pm A A
BENZER HABERLER