14° Kapalı

AK Parti Ilgın’da aday adaylarını tanıttı

Ilgın Gündemi - Kasım 17, 2018 11:35 am A A

AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığı tarafından belediye başkan aday adayları, teşkilat mensupları ve basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

Aday tanıtım toplantısı Belediyeye ait Sahib Ata Termal Otel’in konferans salonunda düzenlendi.

Aday adayları tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Erten, AK Parti Ilgın Belediye Başkan aday adayı olarak başvuru yapanların sayısının 13 olduğunu belirterek, geniş katılımlı bir tanıtma toplantısı organize ettiklerini söyledi.

Erten, “16 yıldır iktidarda olan partimiz en büyük seçimi olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hamd olsun başarıyla geçirdik. Genel Başkanımızı ilk başkan olarak seçtik.  Allah’ın izni ile bu seçimleri de kazanmaya gayret edeceğiz. Bundan sonrada AK Parti’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacağız. AK Parti’de aday adayı olmak bir ayrıcalıktır. AK Parti vizyon ve ruh olarak diğer siyasi partilerden farklı bir partidir. AK Parti 16 yıldır ülkemizi yönetiyor ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine yükseltti. Ülkemizi 17’inci ekonomisi arasına soktu” dedi.

Erten’in konuşmasının ardından tanışma toplantısına katılan belediye başkan aday adayları kendilerini tanıttılar.

Toplantıya, mevcut belediye başkanı Mehmet Karahan, İl Başkanı yardımcısı ve ilçe koordinatörü Kazım Çöğenler, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mariye Teke, Belediye Meclis üyeleri , İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, belediye başkan aday adayları ile basın mensupları katıldı.

AK Parti Belediye Başkan aday adaylığına,  Mehmet Fidan, Hakan Tekdemir, Yalçın Ertaş, Murat Uğurlu, Bekir Uyar, Demet Baykal, Naci Çiğil, Muhammet Şahin, Selçuk Taşkıner, Necdet Eskici, Cemal Gümüş, İbrahim Türkan, Ahmet Kadıcı, müracaat etti.

Bu haber 4001 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:35 am A A
BENZER HABERLER