14° Az bulutlu

“Zeytin Dalı, Mehmetçiğe Destek Halı Saha Futbol Turnuvası”

Ilgın Gündemi - Nisan 3, 2018 10:26 am A A

“Zeytin Dalı, Mehmetçiğe Destek Halı Saha Futbol Turnuvası”

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, 7’incisi düzenlenen spor turnuvaları’na bu yıl ‘Zeytin Dalı Spor Turnuvaları’ ismini verdiklerini belirtti.

Fahrettin Altay Paşa parkındaki “Zeytin Dalı, Mehmetçiğe destek halı saha futbol turnuvası” mehteran gösterisi ile başladı.

Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Fahrettin Altay Paşa Park’taki açılış töreninde, 7’incisi düzenlenen ve Zeytin Dalı harekatına katılan Mehmetçiğe adanan spor turnuvalarının, her yıl olduğu gibi centilmenlik ruhu içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Karahan, 32 takımın mücadele edeceğini söyleyerek şunları kaydetti;

“Belediyemiz ile bütünleşmiş ve artık geleneksel hale gelmiş olan spor turnuvalarının 2018 sezon açılışını gerçekleştiriyoruz.  Bu yıla damgasını vuran kahramanlık destanımızın ismini verdiğimiz ‘Zeytin Dalı, Mehmetçiğe destek halı saha futbol turnuvası’nın futbol turnuvalarının açılış törenindeyiz. Güzel bir turnuva olması dileğiyle tüm sporcularımıza başarılar diliyor, “Zeytin Dalı, Mehmetçiğe destek halı saha futbol turnuvası’nın İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Futbolu seven birisi olarak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvanın ismine yakışır şekilde centilmenlik yarışı içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum ” dedi.

Başkan Karahan, sözlerini “Turnuvamızın tek kazananı dostluk ve kardeşlik olsun” diyerek tamamladı.

Turnuvalar, Kaymakam Gemici ile Belediye Başkanı Karahan’ın açılış vuruşu ile başladı.

Turnuvaların masa tenisi ve voleybol ile devam edeceği öğrenildi.

Geçen yıl düzenlenen spor turnuvalarına ise “15 Temmuz Şehitleri Spor Turnuvaları” ismi verilmişti.

Bu haber 2257 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:26 am A A
BENZER HABERLER