22° Parçalı bulutlu

‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e destek klibi

Eğitim - Şubat 2, 2018 9:11 am A A

Konya’nın Ilgın İlçe Belediye personeli, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de PYD/PKK ve DEAŞ’a yönelik yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere özel klip çekerek destek mesajı gönderdi.

Ilgın Belediyesi Başkanlığı personeli, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e destek için bir video hazırladı.

Hazırlanan video kapsamında Ilgın Şehitliği, 15 Temmuz şehitler anıtı ve tarihi kültürel alanlardan oluşan görüntüyle birlikte Belediye Başkanı tarafından bir çocuğa verilen Türk bayrağı belediye personelince görüntülendi.

Belediye personeli, bu video ile Mehmetçik’e, “Her An Dua, Her Yer Türk Bayrağı” mesajı gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de yürüttüğü operasyonu Ilgın Belediye Başkanlığı olarak sonuna kadar desteklediklerini belirten Başkan Mehmet Karahan gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Afrin’de mücadele veren Mehmetçiğimize destek vermek amacıyla , “Her An Dua, Her Yer Türk Bayrağı” sloganıyla bayrak kampanyamızı başlattık. Ben tüm vatandaşlarımızı evlerine bir bayrak asmaya davet ediyorum. Bayrağımızı asarsak Mehmetçiğimize ne kadar destek olduğumuzu göstermiş oluruz. Ayrıca başkomutanımızın bir işaretini bekliyoruz. Grup toplantısında da ifade ettiği gibi ihtiyaç olursa en önde ben gideceğim dediği gibi başkomutanımız ile birlikte biz hazırız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine büyük sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar ve görev yapan tüm Mehmetçiklerimize başarılar dileyerek, Allah’ım onlardan razı olsun. Yüce mevla Kahraman ordumuzu Muzaffer eylesin, ülkemizi payidar, birliğimiz ve kardeşliğimizi daim eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Mehmetçiğe destek koreografisi sosyal medyada büyük ilgi gördüğünü aktaran başkan Karahan, yaptıkları çalışmayla Mehmetçik’e destek mesajı vermek istediklerini kaydetti.

Bu haber 2779 kez okundu.
Eğitim - 9:11 am A A
BENZER HABERLER