19° Parçalı bulutlu

Zeyrek’ten toprak altında kalarak hayatını kaybeden şoförün ailesine taziye ziyareti

Ilgın Gündemi - Ağustos 7, 2019 2:57 pm A A

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, maden sahasında toprak altında kalarak hayatını kaybeden şoförün ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunmak üzere Ilgın’a geldi.

Ziyarette aileye başsağlığı dileklerini ileten Zeyrek, şunları kaydetti;

Açık maden sahasında yapılan dekabaj çalışmaları sırasında meydana gelen iş kazasında, sahada şoför olarak çalışan mesai arkadaşımız Serkan Can kayan toprak altında kalarak ağır yaralanmıştı.  Can, hastanedeki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Biz Maden İş Sendikası olarak olayı haber alır almaz mesai arkadaşımızın tedai gördüğü hastanede durumunu an ve an takip ettik. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdik. Geldiğimiz son noktada olayın genel merkez olarak takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz. Maden camiamız başta olmak üzere Milletimizin ve tüm Ilgın halkımızın başısağolsun” dedi.

Zeyrek, aile ziyaretinin ardından kazanın meydana geldiği maden sahasına giderek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretlerde Zeyrek’e Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Danışmanı Ertuğrul Bayrak ile Konya ve Havalisi Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin eşlik etti.

Zeyrek, Ilgın’da çalışmalarına Kaymakamlık, Türkiye Kömür İşletmeleri Ilgın Kontrol Müdürlüğü ziyaretleri ile devam ediyor.

Bu haber 1693 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:57 pm A A
BENZER HABERLER