28° Kapalı

Yola çıktık geliyoruz

Ilgın Gündemi - Nisan 9, 2018 11:34 am A A

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Konya’da gerçekleştirilen ‘Genişletilmiş İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’ dönüşü Ankara girişinde büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. Yaklaşık bin araçlık bir konvoyla Saadet Lideri Karamollaoğlu’nu karşılayan Ankara il teşkilatı mensupları, Bala kavşağından genel merkez binasına kadar Karamollaoğlu’na kilometrelerce uzunluktaki konvoyla eşlik etti…

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Konya’da gerçekleştirilen ‘Genişletilmiş İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’ dönüşü Ankara girişinde büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. Ankara Bala kavşağında Ankara İl Teşkilatı tarafından 1.000 araçlık bir konvoyla karşılanan Karamollaoğlu’na büyük bir sevgi seli vardı. Kilometrelerce konvoy oluşturan partililer, Bala kavşağından genel merkez binasının önüne kadar Genel Başkan Karamollaoğlu’na eşlik etti. Genel merkez önünde de coşkulu bir kalabalıkla karşılaşan Karamollaoğlu, partililere adeta gelecek zaferin balkon konuşmasını yaptı. Önce Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, bir teşekkür konuşması yaparken, ardından ise Saadet lideri Karamollaoğlu partililere hitap etti.

“İKTİDARA GELİŞ MÜJDESİ VERİYORSUNUZ”

“Herkeste bir ümit var. Ümitler yeşermeye başladı” diyerek konuşmasına başlayan Karamollaoğlu, “Özellikle hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Onlardaki coşku, heyecan arttıkça ümitler de artıyor. Bu tavrımızla iktidara geliş müjdesi veriyorsunuz. Bir bütün olarak teşkilatlarımız çalışıyor. Ancak hanım ve gençlik kollarımız büyük çaba sarf ediyor. Hanım kardeşlerimizin hem de gençlerimizin heyecanına muhatap oluyoruz. Heyecan olmadan zafer ve başarı olmaz” dedi.

AZMİN KARŞISINDA KİMSE DURAMAYACAK

Azmin karşısında kimsenin duramayacağının altını çizen Karamollaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Siz bu duyguları bütün ülkeye yayan azmin ve kararlılığındasınız. Ben bunu ifadelerinizden, bakışlarınızdan anlıyorum. İnşallah Türkiye’yi karış karış gezeceğiz, önümüze engeller çıkarılmaya çalışılacak, bahaneler bulunacak ama azmin karşısında kimse duramayacak.”

HERKESİN UMUDU OLMAYA KARARLIYIZ

Herkesin umudu olmaya kararlı olduklarını kaydeden Karamollaoğlu şunları kaydetti: “Şunu hemen ifade edeyim; Türkiye’de cidden büyük sıkıntı çeken insanlarımız var. Kardeşlerimiz var. Adaletin kâmil manada sağlanmadığı bir yerde istesek de istemesek de zulüm meydana gelir. Adalet mülkün temelidir. Biz bunu ısrarla söylüyoruz. Bir kişiyi yanlış yere cezalandırmak bütün bir insanlığı cezalandırmak gibidir. Efendim binlerce kişinin içinde üç kişi de haksız yere ceza görmüş ne yapalım sözünü kimsenin söyleyecek hakkı yoktur. Allah’ın izniyle bu inancımızla bütün millete ümit olmak mecburiyetindeyiz.”

Millî Gazete

 

 

Bu haber 2050 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:34 am A A
BENZER HABERLER