16° Açık

Yenilenen konsepti ile Türk Telekom millete hizmete başladı

Ilgın Gündemi - Ağustos 12, 2016 10:54 am A A

Yenilenen konsepti ile Avea TTNET Adsl ve Sabit telefon hizmetlerini tek çatı altında toplayan Türk Telekom Ana Bayi Kala İletişim mağazasını Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde aynı yerinde hizmete açtı.

Camiatik Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Belediye Karşısında, Kala İletişim tarafından hizmete açılan Türk Telekom Ana Bayi mağazası hizmete açıldı.

Giga hızında büyüyoruz sloganı ile Türk Telekom mağazalarının hızla büyüyerek yeni konsepti ile mağazalarını açtığını belirten Kala İletişim Ana Bayi sorumlusu Keziban Kala, tüm iletişim çözümlerini Kala İletişim Ana Bayi Türk Telekom Mağazasında Ilgın halkının hizmetine sunduklarını kaydetti.

Daha önce Avea mobil iletişim, Türk Telekom sabit telefon hizmetleri ve TTNET ADSL olarak ayrı ayrı hizmet vermekte olan markaların artık Türk Telekom markası ile Türk Telekom mağazalarında hizmet vermekte olduğunu hatırlatan Kala, “ev telefonundan iş telefonuna, cep telefonundan ADSL internete fiber gücüyle Türk Telekom’un tüm iletişim hizmetlerini tek çatı altında Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde Ziraat Bankası yanında açılan mağazamızda vermeye başladık, ayrıca tüm cep telefonlarını faturaya ek olarak (avea TTNET ev-iş telf ) taksitle verebiliyoruz. Mağazamız mesai saatleri dışında da hizmet vermektedir” ifadelerini kullandı.

Kala; “Tüm Ilgın halkını yenilenen konsepti ile hizmet vermeye başlayan mağazamızı görmeye bir çayımızı içmeye davet ediyoruz” dedi.

Kala ailesine yeni iş yerlerinde başarılar dileriz. IHH13631407_1475672605791594_3816660719158917889_n

Bu haber 1562 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:54 am A A
BENZER HABERLER