10° Açık

Yeniden Refah Partisi’nden esnaf ziyaretleri

Ilgın Gündemi - Ekim 1, 2020 2:31 pm A A

Yeniden Refah Partisi Ilgın ilçe teşkilatı kurulduğu günden, bugüne esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek problemleri yerinde dinliyor.

Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe Başkanı Hasan Doğan gazetecilere yaptığı açıklamada, milli bir duruş ve milli bir siyasetin ayağa kalkması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Bakan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde, partilerinin başta ekonomi ve toplumsal yaşamla ilgili program ve projelerini anlatarak partilerine destek istedi.

Esnaf gezisi sonrasında değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe Başkanı Hasan Doğan, başta ‘Havuz Sistemi’ olmak üzere partisinin ülke ekonomisine ilişkin atacağı adımlardan bahsetti.

Ekonomik kalkınma için 16 kaynak program hazırladıklarını dile getiren Başkan Doğan, şöyle konuştu:

“Yeniden Refah Partisi olarak hayra motor şerre ise fren bir partiyiz. Partimizin bu ana amacı doğrultusunda ilçemizde esnafları ve tüm halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Tebliğ etmedik, davet etmedik hiç kime bırakmayacağız. Genel başkanımızdan aldığımız bu talimat gereğince Ilgın’da aynı merhum Necmettin Erbakan hocamızın döneminde olduğu gibi havuz genelgesinin, milli bir duruşun ve milli bir siyasetin ayağa kalkması için elimizden geleni yapmak üzere insanımıza, partimizi ve programlarımızı açıklıyoruz. 16 tane kaynak programla, Türkiye’nin faizsiz ve dış borç almadan nasıl kalkınacağını ve ekonomimizin nasıl düzeltileceğinin planı ile programını çizmiş durumdayız. Bunları açıklıyoruz. Halkımızı iyiliğe davet ediyoruz. Çünkü ülkemizde yapılacak her türlü iyilik hareketinin içerisinde bulunmaya söz verdik.”

Açıklamanın ardından Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe Başkanı Hasan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Ilgın İlçe Başkanılığı’na seçilen Ömer Apil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Apil, ziyaretten dulduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Doğan ve ekibini teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe teşkilatı kadın kolları ilçede kurduğu tanıtım stantları ile partilerini ve programlarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Bu haber 1690 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:31 pm A A
BENZER HABERLER