20° Kapalı

Vali Toprak, Ilgın’ı ziyaret etti

Ilgın Gündemi - Şubat 5, 2019 4:39 pm A A

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Ilgın’ı ziyaret ederek mahalle muhtarları, öğrenciler ve halkla buluştu.

Sahib Ata Termal Otel toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Vali Toprak, şöyle konuştu: “Bu toplantılar çok verimli oluyor. Toplantıda sadece muhtarlarımızı görmek değil, orada yaşayan ve bize gelemeyen binlerce vatandaşımızın dertlerine, problemlerine, sorunlarına ulaşmış oluyoruz. Bundan sonra da bu toplantılarımız devam edecektir. Bütün muhtar arkadaşlarımıza ve kurum amirlerine teşekkür ediyorum.”

Mahalle Muhtarları ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Karahan refakatinde Sahib Ata Termal Otel başta olmak üzere kaplıca bölgesini, tarihi Lala Mustafa Paşa Külliyesi’ni ve restorasyon devam eden Ulu Cami inşaatını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Toprak, Ilgın Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katılarak dereceye girip takdir alan öğrencilere hediyelerini verdi. Programda konuşan Vali Toprak öğrencilere şu sözlerle seslendi: “Her ne okursanız okuyun, kendi kimliğinizi, vatan sevginizi bayrağını kaybetmeyin, kendinizi buna göre yetiştirin, sadece okul okumak, matematik problemi çözmek başarılı olmak değildir.” dedi.

Vali Toprak’a, Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve daire amirleri eşlik etti.

Bu haber 1897 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:39 pm A A
BENZER HABERLER