10° Açık

Toprak kayması sonucu ağır yaralanan şoför, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Ilgın Gündemi - Temmuz 24, 2019 9:34 am A A

Konya’nın Ilgın ilçesinde meydana gelen açık arazideki maden sahasında toprak altında kalarak ağır yaralanan şoför 39 yaşındaki Serkan Can, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, 17 Temmuz’da Gölyaka Mahallesindeki özel bir şirkete ait maden sahasında yaşanan toprak kayması sonucu içinde şoför Serkan Can’ın bulunduğu kamyon toprak altında kaldı.

Kamyon sürücüsü, Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesinin olduğu gerekçesi ile Konya’ya sevk edildi.
Can, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kamyon sürücü Can’ın cenazesi aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Can’ın cenazesi öğle namazına müteakiben Çavuşcugöl Mahallesinde defin edileceği öğrenildi.

Olay

Gölyaka Mahallesindeki özel bir şirkete ait maden sahasında yaşanan toprak kayması sonucu içinde işçilerden Serkan Can’ın (39) bulunduğu kamyon toprak altında kamış, ihbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, bu sırada işçilerden Salih Asan, arkadaşını kurtarmak için levye ile kamyonun kapısını açmaya çalışırken kolundan yaralanmıştı. Asan, ambulansla Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesine kaldırılmış ve bir süre sonra toprak altından çıkarılan işçi Serkan Can da ambulansla aynı hastaneye kaldırılmış, durumu ağır olan işçilerden Serkan Can, ilk müdahalesinin ardından Konya’ya sevk edilmişti.

Bu haber 1565 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:34 am A A
BENZER HABERLER