24° Açık

TOÇ BİR-SEN Başkanı, İşbitirici’nin Ilgın ziyareti

Ilgın Gündemi - Mart 14, 2022 3:44 pm A A

Şehr-i Şifa Ilgın’da TOÇ BİR-SEN 1 Nolu Şube Başkanı İşbitirici, Ilgın Tarım ve Orman Personeli ile yemekte bir araya geldi.


Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Tarım Orman Çalışanları Birliği (TOÇ BİR-SEN) Konya 1 nolu Şube Başkanı Ömer Faruk İşbitirici sendikal faaliyetiler, kapsamında yeni yerine taşınan Ilgın Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Yeni işyerlerinin hayırlı olmasını dileyen İşbitirici, iş yeri temsilcisi Abdullah Altan ile birlikte çalışanları ayrı ayrı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Daha sonra Koçlar Dinlenme Tesisinde düzenlenen yemekte Tarım ve Orman Müdürlükleri Personelleri ile yemekte bir araya gelen İşbitirici sendikal faaliyetleri kapsamında üyelerine bilgi verdi.

Başkan İşbitirici, konuşmasında şunları kaydetti;

“TOÇ BİR-SEN olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ekonomik ve sosyal hakların alınması  noktasında gerekli çalışmaları yapmaya genel merkezimin öncülüğünde devam edeceğiz. Yine TOÇ BİR-SEN olarak birlik ve beraberlik içerisinde sorunlara duyarlı bir sendikacılık anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TOÇ BİR-SEN 1 Nolu Şube Ilgın Tarım ve Orman Müdürlüğü iş yeri temsilcisi Abdullah Altan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan İşbitirici’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yemeğe Tarım ve Orman İlçe Müdürü Veli Uğur,  Orman İşletme İlçe Müdürü Ahmet Aydın ve sendika üyeleri katıldı.

Bitirici, ziyaretlerine Ilgın Orman İşletme İlçe Müdürülüğü ile devam ediyor.

Bu haber 1249 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:44 pm A A
BENZER HABERLER