19° Kapalı

Ticaret Odası Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi.

Eğitim - Nisan 20, 2019 10:45 pm A A

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında 31 ilçedeki ortaokullara yönelik düzenlediği “Haydi Bil Bakalım” isimli bilgi yarışmasının finalinde birinci olan  Ilgın 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nun başarılı öğrencileri Ticaret Odası tarafından verilen çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Ilgın’da başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla ödüllendirdiklerini ifade eden Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN; “Başarılı gençlerimizin yetişmesinde büyük emekleri olan milli eğitim teşkilatını, okul müdürümüzü ve öğretmenlerimizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınması ve gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesi gençlerimizin ve girişimcilerimizin başarısına bağlıdır. Eğitimin önemini benimsemiş bir kurum olarak her zaman başarılı öğrencilerimizi teşvik etmeye gayret gösteriyoruz. İlçemize bu gururu yaşatan ve bu başarıda büyük emekleri olan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik ederiz.” dedi.

Ilgın 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Cemal ORMANCI ve öğretmenlerine de başarılarından dolayı ziyaretin anısına Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat GEZİ çini tabak hediye ettiler. Okul Müdürü Cemal ORMANCI ; “Verdiğimiz emeklerin karşılığını görmek biz eğitimciler için en büyük hediye ve gurur vesilesi olmaktadır. Bizlerin mutluluğunu paylaştıkları için Ticaret Odası’na, ayrıca göstermiş olduğu hassasiyet için Başkan Vehbi ÖZLEN’ e ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat GEZİ’ ye teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 2170 kez okundu.
Eğitim - 10:45 pm A A
BENZER HABERLER