15° Açık

İstasyon Caddesindeki Çalışmalar Sona Yaklaştı

    İstasyon caddesi yol çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.  Medaş’ın elektrik kablolarını yer alıtına almasının ardından belediye tarafından alt yapının da yenilenmesinin ardından.
Ilgın Gündemi - Kasım 6, 2012 2:39 pm A A

Son olarak orta refüj aydınlatma direkleri kaldırıldı. Orta refüj düzenlemeleri yapılmaya başlandı. Orta refüjde ki yeşillendirme çalışmalarını park bahçeler müdürlüğü tarafından yapılacak. Asfalt ve alt yapı çalışmaları çok kısa bir süre içinde sondarılması planlanıyor. Kaldırımlara küçük aydınlatma kabloları döşenmiştir. Hava şartarının müsait olması kaydıyla en kısa sürede istasyon caddesi tam olarak faliyete geçecektir.

      Halk arasında istasyon caddesi olarak bilinen Selçuklu, Alparslan Türkeş ve Prof Dr. Necmettin Erbakan Caddelerinin  alt yapı çalışmaları tamamlanmış olup üst yapı çalışmalarına geçilmiştir. Yıllardır yapımı beklenen yolun yazın tozu, kışın çamuru vatandaşlarımıza sıkıntı vermekteydi.  Bu yol; asfaltlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Orta refujleri, kaldırımları, yolları AB standartları ölçeğinde hazır hale getirilecektir.

 

 

 

Bu haber 1606 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:39 pm A A
BENZER HABERLER