17° Kapalı

SP’den Kaymakama Ziyaret

Politika - Ekim 24, 2012 12:38 pm A A

Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Yetkin Özalp ve beraberinde Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bağcı, Anadolu Gençlik Derneği Ilgın Temsilcisi Mazhar Turgut, Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yeni atanan Ilgın Kaymakamı Mehmet Öz’e hoş geldin ziyaretinde bulundu.


Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyaret tanışma kaynaşma ve hoş sohbet ortamında geçti. Ilgın eski Belediye Başkanı Yetkin Özalp, Kaymakam Mehmet Öz’e Ilgın hakkında kısa bilgiler verdi. Ilgın’ın sosyal yapısı ve sorunlarının ve çözüm yollarının değerlendirildiği ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Kaymakam Öz, Ilgın’da görev almış olduğu için ayrıcı mutlu olduğunu ifade etti.

Daha sonra Ilgın İlçe Emniyet Müdürü Ömer Çam’ı makamına geçildi. Emniyet Müdürü Ömer Çam ile de Ilgın’ın asayiş problemleri hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Ziyaretler esnafında problemlerini dinlemek ve anlamak için ilçe esnaf ziyareti ile davam etti. Esnaf ise sadece seçim döneminde hal hatırlarını soran siyasetçilere sitem ederek Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Özalp’e her an içlerinde oluğu için teşekkür etti. Saadet Partisi Ilgın ilçe başkanlığınca programların her hafta devam edeceği ve bayramlaşmanın bayramın 2. günü Öğle namazı çıkışı saat 13:30’da ilçe binasında gerçekleştirileceği duyuruldu.

 

Merhaba haber
Bu haber 1427 kez okundu.
Politika - 12:38 pm A A
BENZER HABERLER