21° Kapalı

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Merkez Müdürleri Toplantısı

Ilgın Gündemi - Mart 26, 2017 7:06 pm A A

KONYA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI ILGINDA YAPILDI

Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından gündem yoğunluğuna göre ayda bir veya iki ayda bir yapılan Merkez Müdürleri toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Sahip Ata Termal Otel’de gerçekleştirildi.

24 Mart 2017 tarihinde yapılan toplantıya katılmak üzere öğleden sonra İlçeye gelen Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri önce Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici ve ardından Belediye Başkanı Mehmet Karahan’ı ziyaret ederek saat 18:00’de Sahip Ata Termal Otel’de toplantılarını gerçekleştirdiler. Otelde bir gece konakladıktan sonra Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan’ın misafiri Sedirlihan’da yemek yedikten sonra ilçeden ayrıldılar.

İstanbul’da yapılacak bir toplantıya katılmak üzere Konya’dan ayrıldığı için toplantıya katılamayan İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz’a vekâleten İl Müdür Yarımcısı Orhan Coşkun konu ile ilgili yaptığı açıklamada Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici ve Belediye Başkanı Mehmet Karahan’a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ettiklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; “Daha önceki tarihlerde Konya İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıları, ilçelerdeki personelle kaynaşma ve koordinasyonun artırılması amacıyla ilçelerde de gerçekleştirme kararı aldık ve ilk toplantıyı da Ilgın ilçesinde gerçekleştirdik, Ilgında karşılaştığımız ortamı inanın çok samimi ve sıcak bulduk. Bu şirin ilçeyi gerçekten çok beğendik. Otelin imkanları ise beklentilerimizi fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum. Özellikle bugün yemek yediğimiz Sedirlihan’ın tarihi dokusundan çok etkilendik. Cami de de öğle namazını eda ettikten sonra hatıra fotoğrafımızı da çekindik. Her şey için çok teşekkür ederiz.”

Toplantıya İl Müdür Yardımcıları; Orhan Coşkun, Mevlüt Dindar, Mustafa Gültekin ve Mehmet Nuri Turan ile birlikte Merkez Müdürleri Ramazan Elma, Emine Örnek, Mehmet Mutlu İnal, Mevlüt Büyükyılmaz, Bülent Gül, Şenol Özder, Hatice Tekgündüz, Hasan Asığbulmuş, Kasım Eser, Recai Akyıldırım, Abdurrahman Ünüvar, İbrahim Kala, Zafer Demiray ve Oktay Kocakaya katıldı.

Bu haber 1373 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:06 pm A A
BENZER HABERLER