24° Az bulutlu

Sözleşmelilere kadro müjdesi

Ülke Gündemi - Kasım 4, 2012 6:24 pm A A
 
Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, Başbakan Erdoğan’ın belediyelerdeki sözleşmeli personelin kadroya alınması için çalışma yapılması talimatı verdiğini açıkladı.

ANKARA

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyelerdeki sözleşmeli personelin kadroya alınmasına yönelik çalışma yapılması için talimat verdiği bilgisini, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’ten aldıklarını bildirdi.

Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, konfederasyon olarak yürüttükleri çalışmalarla kamudaki sözleşmeli personelin kadro sorununu çözdüklerini savundu.

Başbakan Erdoğan ile 20 Eylül’de yaptıkları görüşmede sözleşmeli personelin kadroya alınması talebini bir kez daha ilettiklerini belirten Gündoğdu, konunun en kısa sürede çözülmesine yönelik beklentilerini dile getirdiklerini ifade etti. 

Gündoğdu, Faruk Çelik ile 1 Kasım’da yaptıkları görüşmede, konunun önemine dikkat çektiklerini ve Başbakan Erdoğan ile birkez daha görüşülmesini istediklerini aktararak, bu girişimler sonrasında belediyelerdeki sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik müjdeyi, AK Parti’nin Kızılcahamam Kampı’nda aldıklarını kaydetti. AA

Bu haber 1532 kez okundu.
Ülke Gündemi - 6:24 pm A A
BENZER HABERLER