18° Kapalı

Siyonist israil Gazze’yi Bombalıyor

Dünya'dan Haberler - Kasım 14, 2012 8:04 pm A A

  

İsrail, Gazze’ye
acımasız bir
hava saldırısı başlattı.
Gazzeli Kardeşlerimiz
zor durumda.

İstanbul’da Saat 21:00’den itibaren Fatih Camii’nde Anadolu Gençlik Derneği ve İnsan Hak ve Hürriyeti(İHH) tarafından düzenlenen protosto devam etmektedir.

İsrail’in Gazze’ye birden fazla hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Saldırılar sırasında Kassam Tugayları komutanlarından olan Ahmed Cebari’nin şehit olduğu  bildirildi.

Siyonist terör rejimine bağlı savaş uçakları bugün ikindiden sonra Gazze’de İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları komutanı Ahmed El-Ca’beri’yi şehit etti.

Hamas liderlerinden Dr. Salah El-Berdevil yaptığı açıklamada, işgal ordusuna bağlı bir savaş uçağının bugün (14 Kasım Çarşamba) Gazze’nin orta bölgesine düzenlediği saldırıda aracı hedef alınan Kassam Tugayları Genel Komutanı Yardımcısı Ahmed El-Ca’beri’nin şehit olduğunu duyurdu.

Akşam saatlerinde açıklama yapan işgal rejimi, yapılan hassas bir operasyonla Kassam Tugayları komutanını şehit ettiğini bildirdi.
 
İşgal ordusu adına açıklama yapan Avital Leiboviç, ordu tarafından yapılan hassas bir operasyonla Kassam Tugayları komutanını vurduklarını belirterek, işgal ordusunun Hamas ve diğer örgütlere ağır darbeler indirmek için operasyonlara devam ettiğini söyledi.
 

Kassam Tugayları komutanı El-Ca’beri’nin işgal ordusunun hain ve korkakça yaptığı saldırı sonucu şehit edilmesinin bölgede sıcak gelişmelere neden olacağı ifade ediliyor.

Siyonist işgal güçleri tarafından Gazze’de ki hava saldırısı devam ediyor…

Bu haber 1718 kez okundu.
Dünya'dan Haberler - 8:04 pm A A
BENZER HABERLER