24° Az bulutlu

Ilgın’ın yükselen yıldızına ziyaret

Ilgın Gündemi - Ocak 6, 2021 10:42 pm A A

Son günlerin yükselen yıldızı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kara’yı Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Mücahit Alkan ve beraberindeki heyet makamında ziyaret etti.

Başkan Kara, şeker pancarı ekiminden fabrikaya teslim edilmesine kadarki geçen zaman içerisindeki sıkıntılarını bizzat en yetkili isme ilettiğini ifade ederek şunları kaydetti;

“Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü Mücahit Alkan, Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Tanrıverdi, Daire Başkanları Dr. Erkan İçöz, Uğur Karabaltaoğlu, ve Sadık Serhat, Ilgın Şeker Fabrikası Müdürü Onur Turhan ve ziraat müdürü Mahir Filiz bey odamıza ziyarette bulundular. Siz değerli üreticilerimizin şeker pancarı ekiminden fabrikaya teslim edilmesine kadarki geçen zaman içerisindeki sıkıntılarını bizzat en yetkili isme ilettiğimi bilmenizi ayrıca verimli bir ziyaretin gerçekleştiğine belirtmek isterim” dedi.

Başkan Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Alkan ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Başkan Kara’nın son günlerde Ilgın Tarımı için verdiği çaba ve tüm mesaisini ilçeye kazandırılacak projelere ayırması takdirleri topluyor.

Bu haber 2084 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:42 pm A A
BENZER HABERLER