Açık

Şenol, basın mensupları ile biraraya geldi

Ilgın Gündemi - Mart 17, 2020 11:48 am A A

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde  kurulan Gelecek Partisi Ilgın kurucu  İlçe Başkanı Mustafa Şenol  basın mensupları ile biraraya geldi.

İstasyon gar cafe’deki düzenlenen programda kendisini tanıtan Şenol, çok yakın bir süre içerisinde ilçe başkanlığı binasının açılarak ‘Gelecek Partisi’nin tabelasının Ilgın’a asılacağını söyledi.

Partilerine halkın teveccühün beklediğinden daha fazla olması kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Şenol konuşmasında şunları kaydetti;

“Yeni siyasi oluşumda Ilgın’ımızı temsil etme görevi tarafıma tevdi edildi. Ilgın’mızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Yönetim kurulu çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde tabelamızı asıcağız. Ilgın’a bir taş üzerine, bir taş ta biz koyabilirmiyiz düşüncesi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Elini sıkmadığımız esnafımız evine girmediğimiz hemşehrimiz kalmayacak. Partimize şuan da halkımızın çok büyük bir teveccühü var. Kuruluş aşamasında partimizin ilçe teşkilatında görev almak isteyen halkımızdan yüzlerce mesaj, telefon ve mail alıyoruz. İnşallah tüm talepleri detaylı bir şekildi değerlendiriyoruz” dedi.  

Aslen Doğanhisar, Kemer Mahallesi’nden olduğunu ifade eden Şenol, kendisini şu ifadelerle tanıttı;

“1972 yılında Ilgın’da dünyaya geldim. İlk Orta Lise ve Meslek Yüksek Okulunu Ilgın’da bitirdim. İkinci bir bölüm olarak Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksek Okulun’da okumaktayım. İnşaat sektöründe çalışmaktayım. Aktif Yapı İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Firmam ile 2005 yılından bu yana ülkemizin çeşitli yerlerinde görevlerde bulundum. Evliyim ve iki çocuk babasıyım” ifadelerine yer verdi.

Şenol’a Serkan Şahan ve iki il yönetici eşlik etti.   

Bu haber 2719 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:48 am A A
BENZER HABERLER